team franx hairclub

Frank 

Sinds 1989 ben ik in dit prachtige vak werkzaam. Ik ben getrouwd met Danielle en heb twee prachtige dochters waar ik apetrots op ben. Ook ben ik apetrots op mijn ‘geesteskindje’ Franx Hairclub, mijn eigen salon die al sinds 1994 is gevestigd in Oldenzaal. Vaktechnisch liggen mijn voorkeuren bij knippen (zowel dames als heren) en bij de ‘hot towel shave’. Ik ben gek op het ambachtelijke deel van mijn vak. Mijn team bestaat uit 8 mensen die allemaal toch wel vakidioot genoemd mogen worden. We vormen een team waarbij er genoeg ruimte is voor de verschillende karakters die er in werken. Ik hoop u snel bij ons te zien! Werkdagen, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag. (muv de laatste zaterdag van de maand)

Michelle

 

Mijn naam is Michelle en ik zit sinds 2005 in het kappersvak.

Momenteel werk ik al weer sinds 2013 bij Franx Hairclub.

Tijdens mijn werk haal ik mijn passie uit het tevreden stellen van de klant die op dat moment bij mij in de stoel zit. Door goed overleg komen we uit op de mooiste resultaten en mogelijkheden. Ik ben in de salon ook verantwoordelijk voor mijn collega's en onze jongste krachten. Ik help hen graag om ze op te leiden tot goede vakmensen. Vaktechnisch ligt mijn voorkeur bij dames kleuren/knippen en stylen en heren knippen. 

Mijn werkdagen zijn: Maandag, Dinsdag, Vrijdag (vanaf 12:00) Zaterdag.

Hopelijk tot snel,

Michelle

Merlissa

 

Hoiii, Ik ben Merlissa en werk al sinds 1 oktober 2012 bij Franx. Vanaf mijn laatste jaar school ben ik begonnen bij Franx en nog steeds werk ik met alle plezier hier. Het jonge team zorgt ervoor dat het gezellig is maar ook dat we elke dag van elkaar dingen leren. We hebben vaak trainingen waardoor we elke keer weer beter worden. Wat ik ook erg leuk vind om te doen zijn zelf trainingen geven. Dan word je weer opnieuw enthousiast over het vak. Knippen en kleuren vind ik beide erg leuk om te doen. De afwisseling maakt het leuk. Goed luisteren naar de klanten zodat ze daarna blij de deur uit gaan. 

Hopelijk tot snel!


Mijn werkdagen zijn: maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag

jasper


Hallo, ik ben Jasper. Ik volg de opleiding tot allround kapper op het ROC van Twente. Ik volg het BBL traject. Bij Franx wil ik al het geleerde van school en de praktijk trainingen die ik hier krijg combineren en me ontwikkelen tot een allround kapper. Ik ben al voor een aantal behandelingen te boeken. Kijk online welke behandelingen je bij mij als junior kunt boeken.

ISABELLA

 

Hai allemaal,

Ik ben Isabella (Isa) ik heb het eerste deel van mijn opleiding afgerond en heb bij verschillende salons gewerkt. Nu ben ik bij Franx aan het werk met mijn laatste extra opleiding. Ik hoop hier mijn specialisme te ontdekken en me verder te ontwikkelen. In dit team voel ik me fijn en ben blij dat ik nog veel bij kan leren. Wil je door mij geknipt en gekleurd? Plan dan vast online je afspraak. Groetjes Isa

Julia

 

Hoi! 

Ik ben Julia en zit sinds mijn 17e in het kappersvak. Al vanaf het begin van de opleiding ben ik werkzaam bij Franx, die heb ik ondertussen afgerond en nu lekker aan het werk. 

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk, omdat ik het leuk vind om met mensen bezig te zijn en ze graag met een fijn gevoel de deur uit zie gaan. Vaktechnisch ligt mijn voorkeur bij het knippen en kleuren. Het is een erg fijn team om mee te werken, dat maakt het ook zeker prettig. Iets wat ik belangrijk vind in dit vak is, blijven ontwikkelen. Dat kan hier in deze salon zeker! Hopelijk tot snel!


Werkdagen: maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag

Renee

 

Hallo,

Ik ben Renee, ik ben 23 en werk sinds mijn 16e in het kappersvak. Na wat omzwervingen kwam ik in Oldenzaal terecht. Het stadje waar ik ook mijn voortgezet heb gezeten. Ik ben bij Franx bezig mij verder te ontwikkelen en ben mijn specialisme aan het bepalen met Frank samen. Hier krijg ik doormiddel van trainingen intern en extern de kans om te groeien. Dat vind ik erg fijn. 

 

mijn werkdagen zijn; maandag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

 

Tot Snel

Taha

 

Hallo,

Ik ben Taha, ik ben 22 jaar en kom uit Haaksbergen. Ik heb in mijn leven al eerder gewerkt als kapper maar wil hier in Nederland mijn diploma's halen. Ik werk op woensdag en zaterdag bij Franx ik knip veel heren en ben bezig met de dames in mijn opleiding.

 

mijn werkdagen zijn; woensdag en zaterdag.

 

Tot Snel